Labels

28 Nisan 2012 Cumartesi

Ashtar Komutası 26 Nisan 2012 mesajı

 
Günler geçtikçe Işık işçilerinin yüreklerindeki beklentilerin çoğaldığını görüyoruz. Endişelerinizin de arttığını görüyoruz ve şu anda o endişelerle ilgili söyleyebileceğimiz tek şey onların önümüzdeki günlerde gerçekleşeceği söz verilen olaylar sonucunda giderileceğidir.



Hepinizin sahip olduğu endişeleri biliyoruz, bilgileri gezegeninizin dört köşesine nasıl yaydığınızı görüyor ve bunu yapmanızı seviyoruz. Kalplerinizden taşan sevginin, gezegenin yükselişi için ne kadar güçlü bir temel oluşturduğunu ve bunun çalışmalarımız için ne büyük bir ödül olduğunu ifade etmek istiyoruz.


Yeryüzünün önümüzdeki günler boyunca güneş fırtınaları tarafından bombardıman altında tutulacağından ve gezegenin bütün sakinlerinin bu enerjiyi bedenlerinde hissedeceklerinden söz etmek istiyoruz. Bu enerji dalgaları DNA’larınızın değişimi ile ilgili süreci ivmelendirmekteler. Düşük enerji düzeylerinde olmadığınız sürece, bu enerji dalgalarının acıya yol açmayacağını da bilmenizi istiyoruz. Bu nedenle size titreşimlerinizi sürekli yükseltmenizi ve böylece Dünya’ya ulaşmakta olan frekanslara uyumlu hale gelmenizi öneriyoruz.

Bu fırtına etkilerinin en yaygın belirtisi kulaklardaki çınlamalar ve başınızın içinde hissedebileceğiniz bir baskıdır. Belirtiler frekans uyumlamalarının birer parçasıdır.

Artık dış dünya ile bağlantılarınızı azaltmak için meditasyona daha çok önem vermeniz gerekmektedir. İçinize doğru, dikkatli bir Sevgi ve Işık arayışı ile yönelerek çevrenizdeki herşeyle uyum içerisinde olmayı amaçlamalısınız.

Unutmayın ki, dünyadaki barış bizim gelişimize bağlı değildir, o sizin barışa dair düşüncelerinize ve o düşünceleri nasıl ifade ettiğinize bağlıdır. Ve bugün artık bu düşünceler neredeyse anında gerçekleşmektedir.

Bizim inişimiz, sizin kendi dünyanızı kendi içinizden başlayarak değiştirme arzunuz için sadece tamamlayıcı olacaktır. Bu bizim sıklıkla bahsettiğimiz bir konu: Biz ancak sizin kararınız üzere ortaya çıkabiliriz. Çünkü sizin özgür iradenize saygı duyuyoruz ve bunu her zaman ısrarla söylüyoruz.

Kalplerinizdeki umudu görebiliyoruz ve şu an burada size hayalkırıklığına uğramayacağınızı bildirmek için sesleniyoruz. Dünyanızın zamanı hızlanmaktadır ve bu durum Işığın bu büyük görevi için bize katılmış olan Mavi Halk’ın çabalarının bir meyvesidir.

Dünyalı sevgililer; bu hepiniz için bir fırsattır. Biz sevgi içerisinde geldik ve sizin ne kadar harika varlıklar olduğunuzu göstermek amacıyla buraya ulaştık. Biz sizin aileniziz ve sizinle olan yakınlığımızı yitirmek istemiyoruz.

Biz sizin kardeşleriniziz ve Yükseliş’ten önce yapmanız gereken birçok şey bulunduğunu bilmenizi istiyoruz.

İfşaat haftası boyunca yapılması gereken birçok iş olacak ve bu süreçte herbirinize ihtiyaç duyulacak.

İfşaat’tan hemen sonra, binlerce soru ortaya çıkacak ve medyanızda bu sorular nedeniyle ve bize dair önemli ve harika bir bilgi akışı sonucunda önemli bir hareketlilik yaşanacak.

İfşaat’ın ardından ise bizim hemen iniş yapmamızı beklememelisiniz. Bunun yerine aileniz ve dostlarınız arasında bulunan ve varlığımızın anlamını gerçekleşmiş herşeye rağmen anlamamış olan insanları hazırlamakla ilgilenmelisiniz. Onlara varlığımızın barışçıl olduğunu ve bazılarının ısrarla yaymaya çalışacağı fikirlerin aksine, sizler üzerinde herhangi birşeyi empoze etme amacı gütmediğimizi açıklamalısınız.

Karanlık tarafta olanlar Başkan Obama’nın imajını sarsmak için son kozlarını oynamaktalar. Bu nedenle, onun bir ışık işçisi olduğunu ve vahşi canavarların kafesinin içinde cesurca savaştığını net şekilde ifade etmek istiyoruz. Obama işini başarıyla yapıyor ve bizler İfşaat görevini ona verirken büyük bir güven duygusu içerisindeyiz.

Önümüzdeki haftalar sizin için yoğun geçecek. Öngörülmüş Galaktik gelişmelerin önümüzdeki ayda dünyanızdaki aktiviteleri arttıracağını da söylemek istiyoruz.

Bir kere daha her birinizin, daha önceden hazırlanmış olmanız nedeniyle muhteşem bir kapasite ile donatılmış olduğunu hatırlayın.

Sizi medyanızda Galaktik Federasyon/Ashtar Komutanlığı’na dair ortaya çıkabilecek çarpıtılmış bilgilerle ilgili olarak da uyarmayı diliyoruz. Bize dair bütün bilgileri kalbinizle analiz ediniz. Çünkü kalbiniz size bahsetmekte olduğumuz gerçeklere yönelik en doğru bilgiyi verecek olandır. Gerçek şu ki, biz asla işgal etme ve özgür iradenize müdahale etme amacıyla gelmedik. Tanrı’nın sevgisine güvenin. Çünkü o sevgi sizin dünyanızı sarmakta ve hatta bizi Yaratıcı’nın sevgisine zarar veren bir tehdit olarak görenleri bile kucaklamaktadır.

Bizim yüksek teknolojiye sahip olduğumuzu biliyorsunuz. Eğer bir işgali ve üzerinizde egemenlik kurmayı istiyor olsaydık, bunu şimdiye kadar yapamaz mıydık? Bu gücümüze atıfta bulunurken sadece barış içerisinde ve en yüksek hayrınızı hedefler şekilde gelmiş olduğumuzu anlamanızı amaçlıyoruz.

Bizimle tekrar bir araya geldikten sonra, gerçekten yıldız halklarından olduğunuzu ve o yıldızlara geri dönmek istediğinizi anlayacaksınız. Biz sizin geleceğiniziz. Biz sizin yıldız aileniziz. Biz siziz.

Işık içerisinde kalın!

0 yorum:

Yorum Gönder