Labels

11 Ağustos 2012 Cumartesi

2012 Londra Olimpiyatları Vasıtasıyla Dünyayı Ele Geçirme Teşebbüsünden Şüpheleniliyor

 Bu kola kutusunda “zion” u görebiliyor musunuz? Zion’un bu kutuda yazılı olduğunu ve güvenli düzeylerin 300 kat üzerinde toksinler içerdiğini bilerek bunu içmek güvenli midir?



Basitçe söylemek gerekirse, 2012 Londra Olimpiyatları sırasında popülâsyonun %20’sini öldürmesi beklenen yeni bir evrensel etki yaratmak amacıyla Coca Cola içeceklerinin içine biyolojik etmenler ekleneceğine dair kanıtlar ışığında edindiğim bir his var. Araştırma sırasında Coca Cola’yı teşhis edecek muhtemel kanıtlar buldum.




1)      Coca Cola 2012 Londra Olimpiyatlarının sitesinin ilk reklam sponsoru ve son akşam sunumunu da yapacak. (Hyde Park) Londra Olimpiyatlarının logosu Zionistler için Zion’u gösteriyor.( Örneğin illuminati kabal)

2)      Coca Cola ve Pepsi CFR ve Brooings Institute üyesi. Brookings gizli askeri operasyonlara dahil oluyor ve terörist grupların silahlandırıyor. Çoğu kişi CFR’yi Yeni Dünya Düzeni (NWO) olarak tanımlıyor.

3)      Senomyx Coca Cola Company ile araştırma ortaklığını genişletecek bir ön anlaşma imzaladı.

4)  Senomyx Pepsi ve Coca Cola’da kullanılan aroma artırıcıları üretiyor, bunlardan birkaçı ölü fetüs hücrelerinden üretiliyor. Oklahoma savcılığı Pepsi’nin içeceklerinde ölü bebekler kullanmayı durdurmasını istiyor. Başka kim yiyecek/içeceklerde ölü bebek kullanıyor – Işıktan olmayan Satanistler, karanlık Reptoidler ve karanlık Greyler. Koyun haline gelmiş insanları Satanist uygulamaları için gizlice kandırıyorlar.

5)      Pepsi’nin hisse sahipleri şirketin ölü bebek kalıntılarını kullanmaması yönünde dilekçe verdiğinde, bir devlet ajansı olan Obama ajansı devreye girdi ve hisse sahipleri çiğnenerek Pepsi’nin ölü bebek kalıntılarını kullanmasının sıradan bir işlem olduğuna karar verildi.

6)      Öncelikle Londra olmak üzere, Birleşik Krallıkta Hepsi Coca Cola tarafından üretilen toplamda 19 ürün satın alındı, bir yandan da gazlı içeceklerin içinde carbendazim, thiabendazole, imazalil, prochloraz, malathion ve iprodione bulundu. Bunlar meyveler toplandıktan hemen sonra çürüme ve mantar oluşumunu engellemek için meyvelere uygulanıyorlar. Bu ilaçlar içme suyunda 300 kat daha fazla ama hala bunların çocuklar için zararsız olduğu açıklanıyor.

7)      Yakın zamanlarda Meksika’da 129 çiftliğin 24ünde yeni H7N3 kuş gribi virüsüne rastlandı.

8)      Rockefeller Vakfı’nın Geleceğin Teknoloji ve Uluslar arası Gelişmeler Senaryoları raporunun 18 ve 19uncu sayfalarına göre 2012’de H1N1’in aksine global yayılmaya hazırlıklı ülkeler bile virüs vurduğunda bu krizin altında kalacak, küresel nüfusun %20si etkilenecek, 7 ayda 8 milyon insan ölecek.  Bunlara ekonomi ve mal alanlarında öldürücü etkiler,  iş gücünün durması, ulaşımda sıkıntılar, Çin’in talep edeceği zorunlu karantina, artan açlık gibi eklemeler de olacak. Daha sonra dünya üzerindeki  liderler güç sağlamlaştırıcı önlemler alacak, vatandaşlar istekli bir şekilde bağımsızlıklarından ve özel hayatlarından vazgeçecek.

2012 Londra Olimpiyatlarında kapsamlı askeri koruma olacağı reklam yapılıyor. Belki parçaları yanlış birleştiriyor olabilirim ama içeceklerin ve suların içine biyolojik etmenler ekleneceğinden şüpheleniyorum ve bu Olimpiyattaki insanları bitirir. Hissediyorum ki, H1N1 yeni çıkacak H7N3 için bir testti ve bu virüs Kola ürünleri tüketimi yoluyla insanlara karşı bir biyolojik savaş olabilir. Arzu edilen sonuç dünya çapında bir ölüm ve ardından koyun haline gelen halkın kontrolü. Bu grip tüm dünyaya Olimpiyatlara katılan insanlar tarafından yayılabilir.
http://evrenseluygarlik.blogspot.com/

Umarım yanılıyorumdur.
Kaynak:http://indianinthemachine.wordpress.com/2012/07/17/world-takeover-attempt-suspected-via-the-2012-london-olympics/

0 yorum:

Yorum Gönder