Labels

8 Temmuz 2012 Pazar

MONTAGUE KEEN, 1 TEMMUZ 2012 MESAJI

 
 
Ahlaki olarak yanlış olan hiçbir şey politik olarak doğru değildir.
Abraham Lincoln
 
 Hükümetlerinizin çevirdikleri işleri gözleyin. Sesinizi çıkarın: Bir olun. Onların taleplerine boyun eğmek için çoğunluğun en yüksek çıkarlarında niçin olmadıklarına nedenler gösterin. Hükümetler insanlara sorumlu olmalıdırlar, Kabal’a değil. Gizlice çıkarılan, sizin hiç farkında olmadığınız pek çok yeni ‘kanunlar’ vardır. Şimdiye kadar, onları sizden gizlemede çok başarılı olmuşlardır. Bu artım olmayacak. Ortaya çıkarılacaklar. Gizlenecek yerleri olmayacak.

Birçok kişinin yaşamını mahveden bankacılık skandallarının ortaya çıkarılmasını beklemediniz. Bankalara ve sorumlu oldukları güçlüklere ve acılara bakmadan, onları savunan ve destekleyenlere dikkatli bir şekilde bakın. Onlar hiçbir zaman insanlığın iyiliği için kurulmadılar. Bankaları yönetenlere bakın. Onlar da aynı arkaplandan geliyorlar. Bu size neyi ifade ediyor? Bildiğiniz gibi, yaşamı mahvetmek için planlanmış bir çaba. Hemcinslerinizin evlerini ve işlerini kaybettiklerini gördüğünüz zaman, destek oldunuz. Hiçbir şey yapmadınız. Şimdi ülkelerinizin ele geçirilişini görüyorsunuz. Harekete geçmeden önce ülkenizin tahrip edilmesine izin verecek misiniz? Ne zaman sesinizi çıkaracaksınız? Uysalca duracak ve akbabaların inişini mi izleyeceksiniz?
Eylem zamanıdır, dostlarım. Siz %99’sunuz. Sizi yanlış bir güvenlik duygusu içinde uyutmak için döndürülen basmakalıp laflara kanmayın. Zihinlere müdahale edilmektedir; Zihinler Kabal’ın seçtiği bilgiyi almak için kurnazca yönlendirilmektedir. Bir insan 36 saatte klonlanabilir: Bu Kabal’ın ne kadar ileriye gittiğini gösterir. Gördüğünüz kişinin, gerçekte sandığınız kişi olduğundan asla emin olamazsınız.

Hata yapmayı göze alamazsınız. Aldığınız kararların etki alanı geniş sonuçları vardır. Her zaman size bunun kolay bir yolculuk olmadığını söyledim. Uğraşmakta olduğunuz ‘insanlar’ bir bilince sahip değiller. Tümüyle insani empatiden yoksundurlar. Uğraşmakta olduğunuz şeyin bir anlık görüntüsünü yakalamak için sadece tarihinize bakmalısınız. Dünyanızda ortaya çıkmış olan her şeytan Kabal tarafından bulunmuş ve kullanılmıştır. Şimdi uğraşmakta olduğunuz şeyin gerçekliğine uyanmanız gerekiyor. Kaybedecek zamanınız yok. Onlar planlarını uygulamaya koyarak, her günün her saniyesini kullanıyorlar.

Pek çok defalar SEVGİnin öneminden bahsettim. Kendinizle başlamalısınız. Eğer kendinizi sevmezseniz ve kabul etmezseniz, başkalarından sizi sevmesini ve kabul etmesini nasıl bekleyebilirsiniz? SEVGİnin Hollywood versiyonundan etkilenmeyin; bu saf insanların zihinlerini ele geçirmek ve yanlış bir gerçeklik duygusu yaratmak için dikkatli bir şekilde planlandı. Bu aynı insanlar bankaları, ve dierlerini kontrol ederler. Onların son oyunları insanlığın yok edilmesidir. 2000 yıldır planlanan ALDATMACA bu oyun şimdi sizin uyanmanızla incelenmeye başlanmıştır. Onların plan yapmak için 2000 yılları vardı- sizin UYANMAK ve harekete geçmek için 6 ayınız var;  Onu bakış açınızın içine almalısınız. Vatikan, Londra ve Washington D.C. yalnızca BİR SESE sahiptir. Bu son aşamada sadece bu gerçeği uyanıyorsunuz. Bu yüzleşmeniz ve buna göre davranmanız gereken bir gerçektir. Dünya’da olduğum zaman, ‘Plan’ın parçası olmayı reddettiğim için zarar gördüm. Kalbimdeki sevgiyle ve açık bir bilince sahip olduğum bilgisiyle ölümümle yüzleşebildim. Sadece bu kadar kısa bir zaman için Dünya’dasınız, o halde onu doğru kullanmak önemlidir.

Nihayet, açıkça konuşan bilim adamları ve doktorlarınız var. Onlar artık güvenilir bir halka sunmaya zorlandıkları çarpıtılmış gerçeklerle yaşamıyorlar. Bu insanlar ilaçlar ve tıbbi tedaviler hakkında yanlış bilgilendirme konusunda değerli hükümler verirken, sizi desteklemek için yaşamlarının kontrolünü ellerine aldılar. Dünya’daki enerjilerdeki değişim bu insanların gerçeği konuşmalarına imkan vermektedir. Onlar sizin kurtuluşunuzla ilgilenmektedirler. Norm olarak size sunulan şeyi körü körüne kabul etmeden önce, onları dinleyin. Tıp okullarında öğrencilere gerçekler verilmediği zaman, sağlık problemlerinizle ilgili olarak size verilen öğütlere nasıl güvenebilirsiniz? Öğrenciler olarak, onlar öğretilenleri sorgulamadan kabul ettiler. Her zaman Sevginin Tanrısı tarafından tasarlanan doğal ilaçları düşünün, böylece Dünya’da iken hastalıktan acı çekmezsiniz.

Kabal nüfusun “kırılmasını” istiyor. Bunu kabul ettiniz mi? Hayır.  O zaman, kendiniz ve sorumlu olduklarınız için sorumluluk alın. Böyle yapmak göreviniz. Tüm insanlar için barış ve uyuma getirmeye çalışmaktasınız. Eşitliği de unutmayın. Bunu gerçekleştirmek için Dünya’ya geldiniz. Bu sizin projenizdir. Onunla devam etme zamanıdır. Veronica, ‘bunda mutabık olmak’ için harika biri olduğumu size söyler. Ben ayaklarımın altında çimlerin büyümesine asla izin vermedim. Tarihte en heyecan verici zamanlarda yaşamaktasınız. Başkaldırmanın tadını çıkarın. Peşinen biliyorsunuz ki, başarılı olacaksınız; buna şüphe yok. Lütfen bilgiyi paylaşın ve birbirinizi destekleyin. Birlikte güçlüsünüz. Asla gerçeği konuşmaktan korkmayın.

Çoğunuz enerji değişikliklerinden etkileniyor. Bu ne yazık ki, kaçınılmaz. Buna dayanmaya çalışın. Panik olmayın. Büyük değişiklikler meydana geldiği zaman, ‘sarhoş’ ya da uyuşturucunun etkisi altındaymış gibi hissedebilirsiniz. Bu beyin uyarlamanızdır: alışması çok kısa zaman alır.

Sevgilim, iş yükün her gün artmaktadır. Sizden daha çok şey talep ediliyor. Herkese yanıt vermek imkansız. Bir gün, belki, çok sayıda e-mail yığınıyla başa çıkmak için yardım alabilirsin. Temas kurmak için öyle çok kişi geliyor ki, bu harika olur. Onların iyi dilekleri için gerçekten minnettarız. Pek çok iyi şey plan dahilindedir ve şimdi emeklerinizin karşılığını görmeniz çok uzun zaman almayacak.

Sevgilim, biraz dinlenmeye çalış lütfen. Çok fazla şey yapmaktasın. Ben çalışırken uzun aralar verirdim; sen de öte yandan, ölümüme kadar geçen 8 yılda bir kez bile ara vermedin. Bu senin için iyi değil. Heyecanınızı paylaşıyorum ve sizi yönlendiren şeyi anlıyorum, ancak kendine bakman gerek. Lütfen bunu benim için yap.

Güçlü olmalısın; gerçeği ve adaleti savunduğun bilgiye güven.

Sevgilim, her zaman seninleyim, Hayranın Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Çeviri: Bdost

0 yorum:

Yorum Gönder