Labels

1 Temmuz 2012 Pazar

Yeşil Işık Güncelleme


Gerçek Yeşil Işık henüz verilmemiş. Bu durumda, eylem 24 saat süre içinde alınacaktır. Bu eylem herkes için çok belirgin olacak ve kimse herhangi bir fazla şüpheler olacaktır.

Ben eylem gerçekten Temmuzun Dördünde tarafından yer alabilir bağımsız kaynaklardan ipuçları aldık. Ancak, onlar sadece ipuçları vardı ve ben tamamen bu teyit edemez. olaylar  o zaman olmuyor olsa bile, geri kalan toplu tutuklamalar  OLACAKTIR emin olabilirsiniz. Cabal Bu gezegende kaldırılması gerekir ve bu kaldırma makul bir süre içinde gerçekleşecek.

Bu gerçekleşen okült ekonomisinde ilginç gelişmeler olduğunu belirtmekte yarar var. Direniş Hareketi ile oynamaya ve Reset hazırlanmak için Rothschild bankacılık casino bilgisayar sistemleri test edilmiştir:

http://news.yahoo.com/cyber-attacks-hit-global-banks-80-mn-study-174313129.html

Doğu İttifak ve Beyaz Ejderha Toplum sisteme ilave baskı yaratmaktadır, bu hafta sonu sırasında çok aktiftir.

Drake deyişiyle bu "finansal Yeşil Işık" için hazırlık içindedir.

Olay gerçekleştiğinde Cabal birçok üyesi bugün artık ciddi bir şekilde "sessiz teslimiyet" düşünüyor.

Olay dünya çapında bir işlemdir. ABD'de bu Pozitif Askeri yoluyla olur. Kanada ve Avustralya'da da kendi Pozitif Askeri ve İnterpol'ün bir arada olacak. Avrupa'da, Interpol ve NATO içindeki pozitif kişilerce üzerinden yapılacaktır. Asia olarak, Interpol ve Beyaz Ejderha Toplum bir arada olacak. Latin Amerika'da bu ismi ifşa edilemez Güney / Orta Amerika boyunca en çok üyesi bulunan belli bir pozitif grubu aracılığıyla gerçekleşecek. Afrika'da durum daha karmaşıktır ve özel yardım alacaksınız.

Ve son olarak, Direniş Operasyonu Omega Phoenix ile destek verecektir:







Operasyon Stardust 2 Pleiadesliler:




Kaynak: http://2012portal.blogspot.com/

0 yorum:

Yorum Gönder