Labels

7 Temmuz 2012 Cumartesi

PLEİADİAN KANAL –MİCAH 3 TEMMUZ 2012

 
Biz Gaia’nın yüzeyine süper bir yoğun yüksek titreşimsel ışık dalgasının eklenmekte olduğunu tespit etmekteyiz! Bu sabit/kalıcı ışık dalgası yukarıdan görüldüğü şekliyle güzel bir yeşil aleve sahiptir.  3 Temmuzun sabah saatlerinde yükselmeye başladı ve bu akşam yükselmeye devam edecek ve 4 Temmuz sabahleyin 11:11 de GAİA’da her zaman gözlenen en büyük yaratım alametine neden olduğu bilinen en yüksek düzeyine çıkacak!

Bu dalgayı bedenin manyetik alanında güçlü bir şekilde hissedeceksiniz, çünkü DNA’nın 12 dizisi ışık-basınçlı-dalgaya yanıt verir. DNA’nız bedenin içinde ve etrafındaki 12 çakrayla bağlantı kurarak, sona erdikçe süper aktive olmaktadır. Beden daha hafif (Mer-ka-ba) oldukça, daha yüksek düzeyde endorfin ve adrenalin salgılanmasına neden olan bu ışık banyosunun fiziksel duyumunu yaşayacaksınız. 
Harika Uyarı: Neşe ve rahatlama patlamaları, avuç içi terlemeleri, ellerde titreme, tüylerin diken diken olması, saçların elektriklenmesi, değişken-yüzer gibi hisler, kan basıncında artış, kalp atışında hızlanma ya da midede kelebekler uçuyor hissi yaşayabilirsiniz. Bu tümüyle güvenlidir ve iyidir! Altın Çağa (Daha yüksek titreşimsel frekans-boyut) doğru (yakın) yaratım tekerleğini daha hızlı döndürecek olan  yoğun pozitif duygular hissedeceksiniz! Şimdi 4. Boyuta geçen 3. Boyutun daha üzerinde 5. Boyuta doğrusunuz! Zamanıdır! Bu çok mutlu deneyim için hazırsınız ve onun sizi kaplamasına izin verin. Ondan keyif alın ve onu diğerleriyle paylaşın! Şimdi “vaka” olarak ifade edilen özgürlüğün gerçeğinin farkına varma anıdır! Bu sizin büyük kurtuluş gününüzdür!

Yukarısı nasılsa, aşağısı da öyledir: Dünyanın yüzeyinde şimdi duran ışık dalgası ışığı aşağı doğru basınçla yönlendiren ve odaklayan yukarıdaki ışık güçlerinin bir sonucudur ve bu nedenle aşağıdaki direnç GAİA’nın iç atmosferinin yüzeyinde birleşmek için ışığı yukarı doğru yönlendirerek yanıt verir. Dünya’daki süper ışık dalgası, bu muhteşem gün kalp alanları ve Gaia’nın ve onun duyarlı varlıklarının niyeti yoluyla daha da artırılır. Tüm karanlığa (negatiflik) geçici olarak yakalanan her çatlaktan baskı yapılmaktadır. Böylece toplanabilir (kontrol altına alınabilir ve tutuklanabilir) ve Işık tarafından ayrıştırılabilir.

İnsanlığın bu harika zamanı (yükseliş) için Tüm Dünya’ya Nur yağıyor! Siz dünyanın ışığısınız! Bu yerin krallığı (Yanlış-kontrol-matriks) şimdi uzaklaşacak ve siz sonunda içine doğru yürüdüğünüz bir cenneti göreceksiniz!

Pleiadian Kanal
Micah, Gaia’nın yükselişi için ilahi planın bir koruyucusu.
İlk yaratıcı tarafından görevlendirilmiştir.


Çeviri: Bdost

0 yorum:

Yorum Gönder